Twój koszyk
Nie ma więcej pozycji w koszyku 15,46 zł
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z żurawiną.
MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z PESTKAMI DYNI
Produkt bezglutenowy
Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13% mąka teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: migdały (konfekcjonowane w zakładzie).
Sposób przygotowania:
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1559 kJ / 373 kcal
tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
węglowodany: 39 g
w tym cukry: 1,7 g
błonnik: 15 g
białko: 16 g
sól: 1,7 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko s.c.
Zobacz także