Jogurt domowy – dlaczego warto?Jogurt to najbardziej rozpowszechniony produkt mleczny, ten prawdziwy – naturalny, cechuje się wspaniałym smakiem świeżo ukwaszonego mleka. Domowo przygotowany nie zawiera żadnych zbędnych dodatków, takich jak mleko w proszku, cukier czy zagęszczacze.
Primabiotic Stay fit to przepyszny, wegański shake białkowy o smaku słonego karmelu, dzięki któremu utrzymasz zdrową sylwetkę i zadbasz o swoje mięśnie.
Primabiotic Stay fit to wegański malinowy shake proteinowy na bazie białek roślinnych i białka drożdżowego, wzbogacony witaminami i składnikami mineralnymi.
Primabiotic Stay strong man to wegański shake białkowy o smaku masła orzechowego, wzbogacony cynkiem i ekstraktem z buzdyganka naziemnego, które w naturalny sposób wspierają potencję.
Primabiotic Stay fit czekoladowe brownie to propozycja dla osób dbających o swoją sylwetkę i żyjących aktywnie.Naturalne źródło białka wzbogacono dodatkowo o biotynę, magnez czy chrom – dla jeszcze lepszych efektów!
Cykoria latte to bezkofeinowa, lekka kawa rozpuszczalna o aksamitnej konsystencji i przyjemnym aromacie korzennych przypraw. Ekstrakt z ziarna owsa nadaje kawie mlecznej barwy i równoważy intensywny smak korzenia cykorii. Cykoria i owies wpływają korzystnie na układ pokarmowy, szczególnie zdrowie jelit oraz wspomagają trawienie. Dodatkowo topinambur...
Czarny sezam ma orzechowy, lekko słodki smak. Doskonale nadaje się do sushi, sałatek, surówek, mięs, warzyw, jako posypka do chleba. Przed spożyciem powinien zostać zmielony, ugotowany lub namoczony
Agar-agar to naturalna substancja żelująca pochodząca z krasnorostów. Rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80ºC (najlepiej dodać go około punktu wrzenia potrawy) a tężeje w 32ºC-39ºC. Nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej (nie wymaga trzymania w lodówce). Żelowanie zachodzi przy ochładzaniu płynu. Podgrzewanie i studzenie płynu można wielokrotnie...
Pasta kokosowa BIO Pięć Przemian nazywana często masłem kokosowym to w 100% zmielony miąższ kokosa pochodzącego z upraw ekologicznych. Jej intensywny smak i zapach idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów (ciast, lodów czy musli). Świetnie nadaje się do smarowania pieczywa. Podobnie jak olej kokosowy ma...