Pasta sezamowa tahini wyprodukowana przez Alpi z prażonego sezamu jest niezbędnym składnikiem domowej roboty humusu, pasty z ciecierzycy i wszelkiego typu smarowideł, które może zaoferować nie tylko wegańska kuchnia.
Pasta kokosowa BIO Pięć Przemian nazywana często masłem kokosowym to w 100% zmielony miąższ kokosa pochodzącego z upraw ekologicznych. Jej intensywny smak i zapach idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów (ciast, lodów czy musli). Świetnie nadaje się do smarowania pieczywa. Podobnie jak olej...
OstroVit Creametto Coconut to naturalny krem o smaku kokosowym z wiórkami. Krem nie zawiera dodatkowego cukru i oleju palmowego, dzięki czemu stanowi idealną przekąskę, po którą można sięgnąć o dowolnej porze dnia.
OstroVit 100% Peanut Butter to doskonały i unikalny produkt, powstający z myślą o najbardziej wymagających smakoszach, ale również osobach, które dbają o smukłą sylwetkę, uprawiają sport, a także dla tych, którzy ograniczają szkodliwy nadmiar soli czy cukru w swojej diecie.
Czekoladowy krem z karmelizowanymi orzechami laskowymi i solą himalajską od Ostrovit to przepyszny krem do kanapek, naleśników oraz deserów o unikalnym składzie.
Czekoladowy Krem Orzechowy z karmelizowanymi orzechami laskowymi od Ostrovit to przepyszny krem do kanapek, naleśników oraz deserów o unikalnym składzie.
Krem migdałowy to najwyższej jakości prażone chrupiące migdały i nic więcej. Bez żadnych dodatków i polepszaczy. Po prostu posmaruj, zanurz i podjadaj!
Dla wielbicieli bliskowschodnich klimatów - chałwolada, czyli połączenie idealnie wyprażonego sezamu z rozkosznie słodkimi daktylami. Łyżeczka chałwolady w ustach i natychmiastowa przeprowadzka do krainy z Baśni z tysiąca i jednej nocy gwarantowana!
Świetny dodatek do kanapek, deserów i rozmaitych ciast. Zostało stworzone wyłącznie z prażonych i blanszowanych nasion o bogatym aromacie i słodkim smaku.
Krem OstroVit Creametto Duo o smaku mleczno-orzechowym jest doskonałą propozycją dla osób, które uwielbiają słodkości, a jednocześnie chciałyby uniknąć negatywnych konsekwencji związanych z ich spożywaniem.