Do pieczenia
27,13 zł
Wegetariańska Low-Carb Tortilla z wysoką zawartością białka i błonnika. Idealna dla osób stosujących dietę ketogeniczną i low-carb. Dietetyczne rozwiązanie, tradycyjny smak.
7,97 zł
Nasiona czarnuszki odznaczają się korzennym, lekko gorzko-pikantnym smakiem, pośrednim między makiem, a pieprzem. Świetnie podkreśla smak takich mięs jak baranina, jagnięcina, dziczyzna czy drób. W ostatnim czasie zdobyła szczególną popularność jako dodatek do białych serów.
13,94 zł
Cukier trzcinowy posiada charakterystyczny aromat, który idealnie współgra z z zapachem wanilii, cynamonu i czekolady. Idealny jest więc do wypieku ciast, przygotowywania deserów, do słodzenia kawy.
11,00 zł
Mąka owsiana jest najbardziej popularna w Chinach, w Polsce nie jest najczęściej używaną z mąk. A to dziwi, ponieważ będzie ona doskonała nawet w przypadku popularnych i bardzo tradycyjnych przepisów. Zyskujemy wówczas zdrowszy odpowiednik tradycyjnie używanej mąki.
15,20 zł
Mąka orkiszowa jasna typ 650 jest wytwarzana tradycyjnymi metodami z ziarna pozyskanego z gospodarstw rolnych. Orkisz z Młyna Kopytowa to odmiana Schwabenkorn w wersji ekologicznej pochodzącej z nieopryskanych, certyfikowanych upraw.
36,00 zł
Mąka żytnia razowa typ 2000 jasna jest wytwarzana tradycyjnymi metodami z ziarna pozyskanego z bieszczadzkich gospodarstw rolnych posiadających certyfikat ekologiczny. Mąka ta nie zawiera żadnych dodatków (polepszaczy, wybielaczy).
14,00 zł
Mąka typ 00 to oryginalna włoska mąka. Charakteryzuje się wysokim stopniem zmielenia. Posiada śnieżnobiały kolor. Dzięki niej wypieki zachowują kruchość i chrupkości. one swoją kruchość i niezwykłą chrupkość. Mąka przez bardzo duża zawartość glutenu jest bardzo elastyczna.
30,00 zł
Mąka pszenna typ 750 chlebowa jest wytwarzana tradycyjnymi metodami z ziarna pozyskanego z bieszczadzkich gospodarstw rolnych posiadających ekologiczny certyfikat. Jest ona ciemniejsza od mąki typ 500, wykorzystuje się ją do pieczenia chleba.
33,00 zł
Mąka pszenna typ 500 ekologiczna jest wytwarzana tradycyjnymi metodami z ziarna pozyskanego z bieszczadzkich gospodarstw rolnych, które posiadają certyfikat ekologiczny. Jest najpopularniejszą mąką.
8,96 zł
Mąka z mielonych ziaren ciecierzycy o lekko orzechowym posmaku jest popularnym składnikiem kuchni hinduskiej. Doskonale absorbuje płyny może więc zastąpić jajko jako spoiwo w gołąbkach, pulpetach, burgerach. Znakomita również do wyrobu past do pieczywa (hummus).
26,06 zł
Bezglutenowa mieszanka do wypieku KETO bułek
22,97 zł
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Upiecze Ci się!
10,14 zł
Mąka ryżowa biała. Produkt bezglutenowy.
9,77 zł
Mąka żytnia otrzymywana w procesie mielenia najwyższej jakości ziaren żyta pochodzących z upraw ekologicznych.
14,64 zł
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku pizzy
10,96 zł
Upiecze Ci się! Mieszanka na naleśniki bezglutenowe BIO 250 g
9,36 zł
Prze!Racuchy owsiane bezglutenowe BIO
10,27 zł
Wiórki kokosowe można stosować np. jako aromatyczny dodatek do ciast, kremów, lodów, deserów, a także do potraw wytrawnych.
25,31 zł
Dżemik agrestowy bez dodatku cukru, zawierający wyłącznie cukry naturalne występujące w owocach. Zawiera 80% owoców (80g owoców na 100g produktu).
13,90 zł
Mleko kokosowe o świeżym i aromatycznym smaku i zapachu, oryginalne, wyprodukowane w Indonezji.
Mleczko kokosowe jest doskonałe jako dodatek do dań słodkich i słonych, popularne w kuchni azjatyckiej.
14,46 zł
Dropsy z ciemnej czekolady doskonałe do wypieków: ciast, muffinek, ciasteczek. Zawartość kakao min. 50%.
Suszone owoce, warzywa
Zestaw z JAGODĄ KAMCZACKĄ
10,89 zł
Zestaw produktów zawierających jagodę kamczacką - polski superfood
20,45 zł
Mąka bezglutenowa / Gluten-free flour / Борошно без глютену
Wysokiej jakości bezglutenowa mąka / високоякісне безглютенове борошно
Mąka teff właściwości:
Bezglutenowa, idealna dla osób z celiakią
Bogata w błonnik i białko
Źródło żelaza i wapnia
Świetna do wypieków i potraw