Bogaty w białko makaron z zielonego groszku. Świetnie smakuje i jest źródłem witaminy B1, kwasu foliowego i składników mineralnych (fosfor, żelazo). Doskonały zamiennik zwykłego makaronu, zarówno w sałatkach, jak i w zupach, zapiekankach czy w połączeniu z sosami i innymi daniami, szczególnie tymi z dodatkiem serów, warzyw i świeżych ziół.
Makaron dla osób stosujących dietę bezglutenową, sportowców i osób prowadzącym aktywny tryb życia ponieważ łatwo się trawi i poprzez niezaleganie w jelitach poprawia wchłanianie witamin i składników mineralnych. Makaron świetnie sprawdza się w takich daniach jak: pasty, sałatki, zapiekanki oraz zupy.
Bogaty w białko makaron z czerwonej soczewicy. Świetnie smakuje i jest źródłem witaminy B1, kwasu foliowego i składników mineralnych (mangan, miedź, żelazo). Doskonały zamiennik zwykłego makaronu, zarówno w sałatkach, jak i w zupach, gulaszach, zapiekankach czy w połączeniu z sosami - szczególnie z dodatkiem fasoli, kiełbas czy czerwonego mięsa.