Masło klarowane GHEE - 240 g - Pięć Przemian
Masło klarowane GHEE
Świetna alternatywa dla osób z niską tolerancją laktozy. Prawdziwe masło - masło 100 %
Co to jest masło GHEE?
Masło klarowane, czyli masło GHEE to tradycyjne jedzenie kuchni indyjskiej, ajurwedyjskiej czy też tybetańskiej.
Skład:
Wielkość opakowania: 240g
Składniki | 1 opakowanie | RWS |
Tłuszcz mleczny z masła poddanego klarowaniu | 100 % | <> |
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia
<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia
Składniki:
tłuszcz mleczny z masła poddanego klarowaniu 100%
Sposób użycia:
Stosować do pieczenie, gotowania, smażenia, do chleba. Dodawać do potraw w celu wzmocnienia smaku.
Przeciwwskazania:
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu. W okresie ciąży i karmienia piersią przed zastosowaniem należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze 0-25ºC, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Ważne:
Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka. Nie należy przekraczać maksymalnej zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Producent:
Pięć Przemian