Skład
Wielkość opakowania: 180 kapsułek wegetariańskich
Porcja jednorazowa: 1 kapsułka
Ilość porcji w opakowaniu: 180
Składniki | 1 kapsułka | RWS |
Ekstrakt z nasion ostropestu plamistego (Silybium marianum) (w tym sylimaryna) | 100 mg 80 mg | <> |
Wyciąg z nasion winogron (Vitis vinifera) (standaryzowany na polifenole 90%) | 33 mg 29,7 mg | <> |
Sproszkowany owoc cytryńca (Schisandra chinensis) | 33 mg | <> |
Sproszkowany korzeń tarczycy bajkalskiej (Scutellaria baicalensis) | 16,7 mg | <> |
Sproszkowany liść karczocha (Cynara scolymus) | 116,4 mg | <> |
Sproszkowany korzeń buraka (Beta vulgaris) | 11,7 mg | <> |
Sproszkowana kłącze kurkumy (Curcuma longa) | 10 mg | <> |
Kora z korzenia berberysu (Berberis vulgaris) | 10 mg | <> |
Sproszkowany liść maliny (Rubus idaeus) | 1 mg | <> |
L-Glutation (zredukowany) | 33 mg | <> |
N-acetylocysteina | 33 mg | <> |
Kwas alfa-liponowy | 33 mg | <> |
L-karnityna | 16,7 mg | <> |
L-metionina | 6,7 mg | <> |
Pankreatyna (enzymy trzustkowe) | 0,95 mg | <> |
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia
<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia
Składniki:
Substancja przeciwzbrylająca (mikrokrystaliczna celuloza), ekstrakt z nasion ostropestu (Silybium marianum) w tym sylimaryna, składnik kapsułki: (hydroksypropylometyloceluloza); L-Glutation, N-acetylocysteina, kwas alfa-liponowy ekstrakt z nasion winogron (winorośl właściwa) (Vitis vinifera) standaryzowany na polifenole sproszkowany owoc cytryńca chińskiego (Schisandra chinensis) winian L-karnityny, sproszkowany korzeń tarczycy bajkalskiej (Scutellaria baicalensis), sproszkowany liść karczocha zwyczajnego (Cynara scolymus), sproszkowany korzeń buraka zwyczajnego (Beta Vulgaris), sproszkowane kłącze ostryżu długiego (Curcuma longa), sproszkowana kora z korzenia berberysu (Berberis vulgaris), L-metionina, sproszkowany liść maliny (Rubus idaeus), pankreatyna, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu, kwasy tłuszczowe roślinne, sole magnezowe kwasów tłuszczowych roślinne), przeciwutleniacze (estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego).