Agar-Agar 20g BATOM

    Agar-Agar 20g BATOM

    Batom
    Obecnie brak na stanie
    8,92 zł
    Brutto

    Agar-agar to naturalna substancja żelująca pochodząca z krasnorostów. Rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80ºC (najlepiej dodać go około punktu wrzenia potrawy) a tężeje w 32ºC-39ºC. Nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej (nie wymaga trzymania w lodówce). Żelowanie zachodzi przy ochładzaniu płynu. Podgrzewanie i studzenie płynu można wielokrotnie powtarzać. Jest bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny. Doskonały do mięs, ryb, ciast i deserów.

    Ceny w sklepie internetowym i sklepach stacjonarnych mogą się różnić.
    Logo Tpay
     

    Składniki:

    Agar agar


    Wartości odżywcze na 100g produktu:

    -wartość energetyczna: 720 kJ/ 172 kcal

    -tłuszcz: <0,1g

    -w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g

    -węglowodany: 0,4g

    -w tym cukry: 0,0g

    -błonnik: 86g

    -białko: <0,1g

    -sól: 0,0g


    Może zawierać alergeny:

    Zboża zawierające gluten, orzechy, sezam.


    Sposób przechowywania:

    Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu. 


    Producent:

    BATOM.PL Józef Leśniak, ul. Fieldorfa- Nila 17, 31-209 Kraków

    5907709952140

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

    6 innych produktów w tej samej kategorii: