Czekolada rzemieślnicza wyprodukowana z aromatycznej odmiany ziaren kakaowca National Ariba pochodzących z Ekwadoru z dodatkiem naturalnego aromatu bergamotki.
Chocostick - kostka czekolady ciemnej z dodatkiem malin, z której można przygotować porcję gorącej czekolady do picia. Czekolada ciemna 70 % kakao powstaje z mieszanki aromatycznych odmian ziaren kakaowców pochodzących z Ameryki Południowej. Ręcznie wylewane i ozdabiane czekolady stanowią atrakcyjny i zdrowy prezent. Chocostick zapakowany jest w woreczek...
Chocostick to kostka czekolady ciemnej z dodatkiem żurawiny na patyku, z której możesz przygotować porcję gorącej czekolady do picia. Dodatek liofilizowanej żurawiny wniesie do przygotowywanego napoju odrobinę owocowych nut. Możesz również rozkoszować się nim jak czekoladowym lizakiem.
Chocostick to kostka czekolady mlecznej z dodatkiem aromatycznych bananów na patyku, z której możesz przygotować porcję gorącej czekolady do picia. Dodatek liofilizowanego banana wniesie do przygotowywanego napoju odrobinę owocowych nut. Możesz również rozkoszować się nim jak czekoladowym lizakiem.
Chocostick to kostka czekolady mlecznej z dodatkiem aromatycznych truskawek na patyku, z której możesz przygotować porcję gorącej czekolady do picia. Dodatek truskawek wniesie do przygotowywanego napoju odrobinę owocowych nut. Możesz również rozkoszować się nim jak czekoladowym lizakiem.
Czekolada biała w formie choinki zapakowana w eleganckie pudełko. Zatopione w mlecznej czekoladzie kawałeczki wiśni prezentują się i smakują oszałamiająco przez co stanowią rewelacyjny pomysł na podarunek.
Czekolada biała z wypukłym kształtem serca wypełnionego kawałkami liofilizowanej wiśni. Czekolada biała produkowana jest przez Beskid Chocolate z wysokiej jakości masła kakaowego (30%), cukru trzcinowego oraz mleka w proszku z dodatkiem lecytyny sojowej.
Czekolada biała z dodatkiem pasty z prażonych pistacji, której zawdzięcza oryginalny zielony kolor, który nie pochodzi od sztucznych barwników, ale w 100% jest wynikiem użycia pasty z pistacji.
Czekolada biała produkowana przez Beskid Chocolate z dodatkiem cukru i mleka pełnego w proszku, ozdobiona orzechami leszczyny. Doskonale sprawdzi się jako pyszny prezent.
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości aromatycznych odmian ziarna kakaowca (Peru Satipo BIO) i cukru trzcinowego nierafinowanego z dodatkiem mięty pieprzowej.
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości aromatycznych odmian ziarna kakaowca i cukru trzcinowego nierafinowanego z dodatkiem imbiru.
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości aromatycznych odmian ziaren kakaowca pochodzących z PERU z dodatkiem kawy z tegoż samego regionu. Konszowana i rafinowana min. 48 godzin.
Gwatemala Cahabon BIO 90%. Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości aromatycznych odmian ziaren kakaowca pochodzących z Gwatemali i cukru trzcinowego nierafinowanego.
Czekolada ciemna 75% z aromatycznych ziaren kakaowca pochodzącego z Republiki Dominikany, odmiana Hispaniola BIO z dodatkiem olejku z chmieli Azacca, Jaryllo, Cascade, Chinook, Cashmere, El Dorado.
Czekolada Costa Rica Nahua 70% ciemna. Ziarna kakaowca pochodzące z Kostaryki w czekoladzie cechuje niska kwasowość, średnio-niska gorycz, wysokie kakao, delikatne aromaty czerwonych owoców i powidła. Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości aromatycznych odmian ziaren kakaowca pochodzących z Kostaryki i...