Czaj z Himalajów to ponadczasowa receptura, która wydobywa łagodną słodycz nasion kopru włoskiego, gorący charakter imbiru oraz pełen uroku smak cynamonu. Napełnij filiżankę herbatą Yogi Tea Czaj z Himalajów i poczuj, jak duch tych wspaniałych gór uwalnia się wraz z jej niezwykłym aromatem. Skosztuj napoju zanim osłodzisz go na swój ulubiony sposób lub dodasz mleko. Pozwól by smak, który poczujesz zainspirował Cię do wybrania idealnych proporcji dodatków.
Składniki:
Imbir*(37%), cynamon*(27%), koper włoski*(22%), anyż*, lukrecja*, kolendra*
*z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Zagotuj 1 litr wody. Dodaj 2 łyżeczki (2,4g) herbaty Czaj z Himalajów. Gotuj na małym ogniu przez 10-15 minut. Odcedź. Dodaj podgrzane mleko lub napój roślinny i posłodź do smaku.