Intenson Kolagen + kwas hialuronowy w...

    Intenson Kolagen + kwas hialuronowy w proszku truskawkowy - 10,8 g

    Intenson
    5,38 zł
    Brutto

    Ceny w sklepie internetowym i sklepach stacjonarnych mogą się różnić.
    Logo Tpay
     

    Skład:

    Wielkość opakowania: 10,8 g

    Porcja jednorazowa: 10,8 g

    Ilość porcji w opakowaniu: 1

    Składniki10,8 gRWS
    Wartość energetyczna159 kJ/ 38 kcal<>
    Tłuszcze
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0 g
    0 g
    <>
    Węglowodany
    w tym cukry
    0,18 g
    0 g
    <>
    Białka9,1 g<>
    Sól0,08 g<>
    Witamina C80 mg100%
    Kwas hialuronowy20 mg<>

    RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia

    <> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia

    Składniki:

    Hydrolizat kolagenu (91,7%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat naturalny, kwas L-askorbinowy, substancja słodząca - sukraloza, kwas hialuronowy.

    Sposób użycia:

    Wsyp zawartość torebki do kubka i rozpuść w 200ml letniej wody. Użycie zbyt zimnej wody może powodować niedokładne rozpuszczenie proszku. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

    Przeciwwskazania:

    Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu. W okresie ciąży i karmienia piersią przed zastosowaniem należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.

    Przechowywanie:

    W miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, unikać nadmiernego ciepła. Nie używać, jeśli uszczelka pod korkiem jest uszkodzona lub jej brakuje.

    Informacja:

    Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka. Nie należy przekraczać maksymalnej zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

    Producent:

    Intenson S.A.
    Całowanie 94G
    05-480 Karczew

    5902150288749
    7 Przedmioty

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

    6 innych produktów w tej samej kategorii: