Korzenia imbiru w kuchni używa się do przyprawiania potraw azjatyckich, w smaku jest palący i lekko gorzki. Świetnie smakuje napój lub herbata z imbirem i miodem.
Suszone krążki bananów, miękkie i słodkie, bez dodatku cukru (zawierają cukry naturalnie występujące). Doskonałe jako sycąca, pożywna przekąska lub dodatek do musli, owsianek, deserów.
Suszone, niesiarkowane daktyle bez pestek to pyszna i wartościowa przekąska. Są bardzo słodkie i sycące. Wspaniale zastępują słodycze, idealne do ciast, musli, deserów.
Suszone, niesiarkowane daktyle bez pestek to pyszna i wartościowa przekąska. Są bardzo słodkie i sycące. Wspaniale zastępują słodycze, idealne do ciast, musli, deserów.
Len brązowy to zdrowy dodatek do musli, płatków, zup, pieczywa. Całe nasiona lnu ułatwiają trawienie, a mielone wspomagają leczenie dróg oddechowych, moczowych, wrzodów.
Siemię lnu złociste o lekko orzechowym smaku to zdrowy dodatek do płatków śniadaniowych, owsianki, jogurtów, wypieków. Można również stosować go zewnętrznie w postaci okładów, masek, do kąpieli.
Rodzynki bezglutenowe BIO marki Pięć Przemian to produkt powstały z surowca z upraw ekologicznych. Stanowią bogactwo naturalnego smaku i aromatu. Mogą być stosowane jako składnik deserów, sałatek oraz innych dań. Doskonałe również jako przekąska.
Siemię lnu złociste o lekko orzechowym smaku to zdrowy dodatek do płatków śniadaniowych, owsianki, jogurtów, wypieków. Można również stosować go zewnętrznie w postaci okładów, masek, do kąpieli.