Twój koszyk
Nie ma więcej pozycji w koszyku 11,83 zł
Imbir, kojarzony głównie jako dodatek do rozgrzewającej herbaty, to roślina przyprawowa, jadalna i kosmetyczna.
Zielona kawa to ziarna kawy, których obróbka zakończyła się przed procesem palenia. Ma łagodniejszy aromat niż klasyczna kawa palona, jest delikatnie cierpka.
Zielona kawa zawiera kwas arganowy, polifenole (kwas chlorogenowy)
Skład:
sproszkowane ziarna Zielonej kawy (Coffea arabica)*.
*certyfikowany składnik ekologiczny
Kraj pochodzenia surowca: Peru
Sposób użycia:
Porcję 10g zielonej kawy (2 łyżeczki do herbaty) należy zalać wodą o temperaturze około 90 stopni i parzyć pod przykryciem 5 do 10 minut. Napój można pić na czczo lub pół godziny przed każdym posiłkiem.
Najlepiej spożyć przed: 03.01.2021