Czekolada ciemna 75% z aromatycznych ziaren kakaowca pochodzącego z Republiki Dominikany, odmiana Hispaniola BIO z dodatkiem olejku z chmieli Azacca, Jaryllo, Cascade, Chinook, Cashmere, El Dorado.
Rzemieślnicza czekolada, ciemna z ziaren kakaowca pochodzących z Republiki Dominikany odmiana Hispaniola wzbogacona olejkiem chmielowym.
Olejek chmielowy, intensywny o mocno owocowym aromacie uzyskanym z 6 odmian amerykańskich chmieli: Azacca, Jaryllo, Cascade, Chinook, Cashmere, El Dorado. Ziarna kakaowca Hispaniola posiadają certyfikat ekologiczny, charakteryzują się średnią – wysoką kwasowością i nutami owoców czerwonych i egzotycznych. Wysoka kwasowość i owocowość została wzbogacona aromatycznym olejkiem chmielowym. Intensywna, mocno aromatyczna tabliczka czekolady, podobnie jak piwo chmielone amerykańskimi chmielami IPA.
Składniki: ziarno kakaowca (Republika Dominikany, Hispaniola BIO ) 75%, cukier trzcinowy nierafinowany, olejek chmielowy (Azacca, Jaryllo, Cascade, Chinook, Cashmere, El Dorado)
Rafinowana i konszowana 72 godziny
Waga: 60g