Brownie z cukrem kokosowym BIO 290g ZDROWO...
Brownie z kakao i cukrem kokosowym
Ekologiczna mieszanka do przygotowania brownie
Indeks: 5903317213031
Chlebek bananowy z nasionami chia
Ekologiczna mieszanka do przygotowania chlebka bananowego
Składniki: mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, skrobia kukurydziana*, cukier kokosowy*, mąka ryżowa*, skrobia z tapioki*, len mielony*, cynamon*, nasiona chia* (1%), środek spulchniający: węglan sodu, proszek do pieczenia bezglutenowy* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglan sodu)), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania:
Chlebek bananowy z nasionami chia
Ekologiczna mieszanka do przygotowania chlebka bananowego
Brownie z kakao i cukrem kokosowym
Ekologiczna mieszanka do przygotowania brownie
Chlebek bananowy z nasionami chia
Ekologiczna mieszanka do przygotowania chlebka bananowego
Ekologiczna mieszanka na naleśniki z mąką gryczaną
Ekologiczna mieszanka do przygotowywania racuchów z mąką kokosową
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości masła kakaowego z dodatkiem cukru trzcinowego nierafinowanego oraz delikatnej kawy z Brazylii Konszowana i rafinowana min. 48 godzin.
Czekolada Costa Rica Nahua 70% ciemna. Ziarna kakaowca pochodzące z Kostaryki w czekoladzie cechuje niska kwasowość, średnio-niska gorycz, wysokie kakao, delikatne aromaty czerwonych owoców i powidła.
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości aromatycznych odmian ziaren kakaowca pochodzących z Kostaryki i cukru trzcinowego nierafinowanego.
Sok tłoczony ze swieżych, ekologicznych aronii. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Pasteryzowany.
Bio koncentrat napoju probiotycznego Topinambur zawiera florę bakteryjną, która jest pomocna w odbudowie naturalnej flory bakteryjnej człowieka. Produkt wzmacnia ogólną odporność organizmu, poprawia wydolność i wspomaga ochudzanie. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Cynamon cejloński jest najcenniejszą odmianą tej przyprawy. Charakteryzuje się niższą zawartością kumaryny i kwalifikuje się go jako zioło lecznicze. Jest również łagodniejszy i słodszy w smaku. Znakomity do słodkich dań z ryżu, pieczonych jabłek, wina grzanego, ciast.
Serce z czekolady ciemnej z dodatkiem maliny i chili. Pakowane w estetyczne pudełko z kartonu kraft wypełnione “eko wiórkami”.
Cocolada - krem na bazie kokosa z daktylami w proszku i kawałkami migdałów.
Makarony NIRO BIO wytwarzane są ze świeżo mielonej mąki, dzięki czemu zachowują cenne dla organizmu człowieka witaminy i składniki mineralne.
Olej kokosowy pozyskuje się poprzez rozdrobnienie miazgi kokosowej, następnie suszenie jej w kontrolowanej temperaturze i poddanie tłoczeniu na zimno w prasie śrubowej. Olej kokosowy virgin jest bardziej wartościowy od bezzapachowego, pięknie pachnie i ma posmak kokosowy. Używany głównie w kosmetyce (włosy, skóra). Można używać go do wypieków, ale podczas smażenia traci swoje właściwości i staje się zwykłym olejem kokosowym (jak rafinowany).
Suszony rabarbar słodzony sokiem jabłkowym to smaczna i pożywna przekąska. Znakomity również jako dodatek do serów, deserów, ciast.
Czekolada mleczna z lentilkami 100g. Doskonały pomysł na prezent, szczególnie dla najmłodszych.
Słodkie, blanszowane orzechy tygrysie (migdały ziemne, chufa) to pożywna przekąska. Smakują znakomicie na surowo (warto je namoczyć by stały się bardziej miękkie), suszone lub prażone z cukrem.
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z Wenezueli
Yerba Mate Madeira Chillout
Yerba dodaje sił witalnych i energii, a głóg, melisa oraz szyszki chmielu zapewniają relaks po ciężkim dniu. Bez sztucznych aromatów.
Acerola jest źródłem witaminy C, wystarczą zaledwie trzy owoce dziennie, aby zaspokoić dzienne zapotrzebowanie. Wiśnia z Barbados zawiera 4500mg witaminy C w 100g owoców.
Właściwości:
-wspomaga i przyspiesza gojenie ran kontuzji pobudza produkcję kolagenu, czego konsekwencja pozytywną może być wzmocnienie wzmocnienie elastyczności skóry
-podnosi odporność i wspomaga leczenie przeziębień poprzez zwiększenie produkcji limfocytów we krwi doceniają ją osoby mające problemy z chorobami dziąseł,
-wspomaga i wykazuje pozytywne właściwości w utrzymaniu zdrowych dziąseł,
-jest wskazanie przy użyciu dla osób borykających się z anemią wspomaga wchłanianie żelaza do organizmu,
-zwiększa wchłanianie wapnia.