Przygotowanie:

  1. Piekarnik nagrzej do temp. 180st C bez termoobiegu
  2. Niewielką tortownicę lub formę do pieczenia( np 20x20 cm )
  3. Do miski wlej olej i wodę
  4. Wsyp zawartość opakowania i zmiksuj lub dobrze wymieszaj rózgą kuchenną
  5. Wyłóż ciasto na blachę
  6. Włóż do piekarnika na środkowy poziom i piecz około 20 minut 


Wartości odżywcze:

Wartość energetyczna dla 100 g - 1818 kJ / 436 kcal,

tłuszcz 25 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3 g,

węglowodany 46 g,

w tym cukry 24 g,

błonnik 2.4 g,

białko 4.4 g,

sól 0.3 g.


Składniki: cukier kokosowy* (37%), mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, kakao w proszku* (9%), skrobia kukurydziana*, skrobia z tapioki*, kropelki z czekolady* (7%) (cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), len mielony*, proszek do pieczenia bezglutenowy* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglan sodu))

* certyfikowany składnik ekologiczny


Warunki przechowania
: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu 

5903317213055

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to compare.