Składniki: mąka żytnia razowa typ 2000 (z upraw ekologicznych, mielona na kamiennych żarnach)


Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna 1420 kJ / 337 kcal

Tłuszcz całkowity 1,5 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g

Węglowodany przyswajalne 63 g

w tym cukry 6,8 g

Błonnik 16 g

Białko 9,1 g

Sól 0,01 g


Sposób przygotowania: makaron gotować w wodzie -100 g makaronu na 1l osolonej wody (czas gotowania różny w zależności od formy makaronu).


Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. Pomieszczenie do przechowywania powinno być bez obcych zapachów oraz zabezpieczone przed szkodnikami.


Dane producenta/dystrybutora P. P. H. Tabit Sp. z o. o.

5901902004521

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to compare.