Bulion Warzywny z Niską Zawartością Soli BIO...
Warzywna kostka rosołowa z minimalną zawartością soli 60g
1 opakowanie zawiera 6 kostek
Masa netto opakowania: 60g
Produkt ekologiczny, bezglutenowy, bez glutaminianu sodu.
Indeks: 5941634002686
Makaron jest przeznaczony dla osób stosujących dietę bezglutenową a także sportowcom i osobom prowadzącym aktywny tryb życia ponieważ łatwo się trawi i poprzez niezaleganie w jelitach poprawia wchłanianie witamin i składników mineralnych. Nie zawiera cholesterolu i jajek zatem można polecić go tym, którzy mają zbyt wysokie stężenie cholesterolu we krwi. Makaron świetnie sprawdza się w takich daniach jak: pasty, sałatki, zapiekanki oraz zupy.
Makaron jest przeznaczony dla osób stosujących dietę bezglutenową a także sportowcom i osobom prowadzącym aktywny tryb życia ponieważ łatwo się trawi i poprzez niezaleganie w jelitach poprawia wchłanianie witamin i składników mineralnych. Nie zawiera cholesterolu i jajek zatem można polecić go tym, którzy mają zbyt wysokie stężenie cholesterolu we krwi. Makaron świetnie sprawdza się w takich daniach jak: pasty, sałatki, zapiekanki oraz zupy.
Warzywna kostka rosołowa z minimalną zawartością soli 60g
1 opakowanie zawiera 6 kostek
Masa netto opakowania: 60g
Produkt ekologiczny, bezglutenowy, bez glutaminianu sodu.
Stewia liść mielony - susz ziołowy.
Makarony NIRO BIO wytwarzane są ze świeżo mielonej mąki, dzięki czemu zachowują cenne dla organizmu człowieka witaminy i składniki mineralne.
Burak to jarzyna będąca prawdziwą skarbnicą witamin i minerałów. Dostarczają nam wielu cennych pierwiastków, jak wapń, potas, fosfor, żelazo, magnez, kobalt a także witaminy A, C, B1. Są także źródłem kwasu foliowego. Nie tylko bulwy, ale i listki buraków są bogate w witaminy.
Buraki działają odkwaszająco na organizm, dlatego też są pomocne w walce ze zgagą, są wskazane dla osób odchudzających się, gdyż zawierają dużo błonnika i usprawniają przemianę materii.
Buraki dostarczają kobalt, który bierze udział w tworzeniu czerwonych ciałek krwi, dzięki czemu są pomocne w leczeniu niedokrwistości, anemii, obniżają ciśnienie krwi. Dostarczają również kwas foliowy, który spełnia dużo istotnych funkcji i wpływa pozytywnie na system nerwowy, działanie wątroby, żołądka i jelit.
Fasola czarna konserwowa BIO
Wyprodukowano we Włoszech
Passata z włoskich pomidorów z upraw ekologicznych
Zagęszczony sos pomidorowy stanowi doskonałą podstawę do potraw kuchni śródziemnomorskiej.
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości ziarna kakaowca pochodzącego z Wenezueli oraz delikatnej mieszanki kawy Beskidzki Blend, rafinowana min. 48 godzin.
Prosty skład: Opakowanie zawiera 100% suszonych owoców czerwonej porzeczki, bez żadnych dodatków, polepszaczy smaku czy konserwantów. Czerwona porzeczka to: Produkt naturalny Bez konserwantów Niesiarkowany Pakowany ręcznie
Naturalna przyprawa do zup, sosów, mięs, sałatek.
Napar z kopru pomaga w leczeniu przeziębień, gryp, kaszlu. Posiada również właściwości moczopędne. Herbatki z kopru są używane do łagodzenia niestrawności żołądkowych. Regularnia pita przez karmiące matki pomaga w uniknięciu kolek u niemowlaków. Koper jest świetnym sposobem na pozbycie się wzdęć, które są powodowane trzymaniem gazów.
Rzemieślnicza gorzka czekolada od zaprzyjaźnionego Beskid Chocolate w towarzystwie polskiego orzecha laskowego Tree Nuts.
Płatki owsiane ekologiczne to bardzo popularny przysmak w naszym kraju. Można je łączyć z wieloma produktami, są bardzo popularne w przypadku wszelakich diet lub dań, które są lekkie. Nie jest tajemnicą, że spożywanie płatków owsianych ma pozytywny wpływ na działanie układu pokarmowego.
Aromatyczny olej tłoczony na zimno, który już przy użyciu małej porcji potrafi nadać niepowtarzalnego smaku potrawie.
Zastępowanie w diecie tłuszczów nasyconych tłuszczami nienasyconymi pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi.
Mieszanka płatków zbożowych z jagodami goji i miechunką peruwiańską.
Ziarno jęczmienia pochodzi z podkarpackich gospodarstw rolnych. Jest to całe obłuskane i wypolerowane ziarno jęczmienia.
Łupina babki jajowatej - plantago ovata
Mleko kokosowe o świeżym i aromatycznym smaku i zapachu, oryginalne, wyprodukowane w Indonezji.
Mleczko kokosowe jest doskonałe jako dodatek do dań słodkich i słonych, popularne w kuchni azjatyckiej.