Masa netto: 460 g

Składniki: Płatki owsiane bezglutenowe, wiórki kokosowe, daktyle suszone, siemię lniane złote, słonecznik łuskany, ksylitol (substancja słodząca), czarna porzeczka liofilizowana 2,5%, kurkuma, sól himalajska, kardamon Informacje dla alergików: Produkt może zawierać orzechy.

Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sposób przygotowania:

1. Rozgrzej piekarnik do 200°C.

2. Wysmaruj blachę olejem kokosowym. 3. Przesyp mieszankę do miski.

4. Trzy średniej wielkości dojrzałe banany (300 g.) rozgnieć i dodaj do mieszanki.

5. Starannie wyrobione ciasto przenieś na blachę, rozprowadź na grubość ok. 1 cm i piecz przez 30 min.

6. Po upieczeniu pokrój na 20 równych części i odstaw do ostygnięcia.

Czas przygotowania: 5 minut Czas pieczenia: 30 minut Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1210 kJ/289 kcal Tłuszcz: 12 g w tym kwasy tł. nasycone: 5 g Węglowodany: 39 g w tym cukry: 14 g Błonnik: 9 g Białko: 6,7 g Sól: 0,27 g

5902837810263
4 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to compare.