Bulion wołowy bio, bezglutenowy 66 g 6 szt. BIO...
Ekologiczny bulion wołowy
Indeks: 5908258302653
Ekologiczny bulion wołowy
Składniki: sól morska, oleje roślinne (masło shea, oliwa z oliwek),miso*(soja*,ryż*woda,sól,koji),suszone warzywa*w zmiennych proporcjach 6,3%(cebula*, seler*, marchewka*, pietruszka*, czosnek*, rozmaryn*) sproszkowane gotowane mięso wołowe*5%, ekstrakt z drożdży, skrobia kukurydziana*, przyprawy*.
*składniki z upraw ekologicznych > 95% - kontrolowane przez system EC.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1060 kj / 265 kcal
Tłuszcz 20,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11,9 g
Węglowodany 8,4 g
w tym cukry 3,3 g
Błonnik 0 g
Białko 7,3 g
Sól 51,4 g
Sposób spożycia: dzięki oryginalnej mieszance przypraw i ziół, idealnie nadaje się jako dodatek do zup i sosów. Jedna kostka starcza na 1/2 litra wody
Ekologiczny bulion wołowy
Ekologiczny bulion wołowy
KOSTKA ROSOŁOWA DROBIOWA 6 SZTUK
Kostka rosołowa warzywna - 6 szt.
- produkt organiczny
- bez oleju palmowego
- bez glutenu
- z dodatkiem soli morskiej
Warzywna kostka rosołowa z minimalną zawartością soli 60g
1 opakowanie zawiera 6 kostek
Masa netto opakowania: 60g
Produkt ekologiczny, bezglutenowy, bez glutaminianu sodu.
Ajuwerdyjska czekoladowa herbata korzenna, rozgrzewająca i niesamowicie kojąca. Połączenie smaków kakao, lukrecji, cynamonu, imbiru i kardamonu
Przesłaniem tej herbatki jest: „rozkosz smaku”.
Ekologiczne ziarno samopszy
Naturalny słodzik w proszku na bazie glikozydów stewiolowych. Słodzik zawiera naturalne wyciągi (stewiozydy) z rośliny stewia. Stanowi doskonała alternatywę dla cukru, fruktozy oraz sztucznych słodzików. Idealny do słodzenia oraz wypieków. Dopuszczalna dzienna dawka spożycia 4mg/1kg masy ciała.
Kawa zielona mielona 200 g – środek spożywczy
Właściwości:
-wspomagają odchudzanie,
-przyspiesza metabolizm,
-bogate źródło antyoksydantów,
-wpływa pozytywnie na poziom cukru we krwi.
Extra oliwa z oliwek
Najwyższa kategoria oliwy z oliwek uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Mieszanka suszu owocowego z sezonowym rabarbarem szczególnie polecana do przygotowania pysznego kompotu letniego.
Soda oczyszczona jest doskonałym zamiennikiem większości chemicznych środków czystości. Można jej używać do sprzątania praktycznie wszystkich powierzchni w domu. Doskonale czyści fugi, zlewy, dywany, garnki oraz blaty w kuchni czy w łazience. Neutralizuje także nieprzyjemne zapachy oraz nadaje się do prania. Soda może być stosowana również jako środek spożywczy: zastępuje proszek do pieczenia, drożdże, zmiękcza twarde mięso. Może służyć także do uzdatniania wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi.
Bio chleb z miłką abisyńską
Po wypieczeniu tej mieszanki chleb charakteryzuje się niepowtarzalnym smakiem i aromatem oraz grubą, chrupiącą i złocistą skórką z dodatkiem czarnuszki.
Do produkcji mieszanki wykorzystano bezglutenowe składniki i specjalnie wyselekcjonowane surowce. Bez żadnych dodatków cukru w 100% wegańska.
Mąka produkowana jest z najlepszych jakościowo odmian orkiszu Schwabenkorn, Frankenkorn i Ostro - według zaleceń Św. Hildegardy z Bingen.
Ziarna do produkcji mąki dostarczane są od certyfikowanych ekologicznych polskich rolników.
Opis
Śliwki suszone bez dodatku cukru marki Pięć Przemian są zdrową i smaczną przekąską, która oprócz głębokiego smaku słodyczy dostarcza organizmowi właściwych składników odżywczych w skoncentrowanej formie. Są zdecydowanie mniej kaloryczne niż inne, wysoko przetworzone przekąski i nader sycące. nie zawierają szkodliwych konserwantów i stanowią doskonałe uzupełnienie codziennej diety
Prosty skład: Opakowanie zawiera 100% brokułów suszonych. 100g suszu zastępuje około 1 kg świeżych warzyw. Suszone brokuły to: Produkt naturalny Bez konserwantów Niesiarkowany Pakowany ręcznie
Syrop daktylowy z zagęszczonego soku daktylowego.
Idealny do wypieków, deserów, lodów, gofrów, naleśników oraz do słodzenia.
Napój roślinny owsiany bezglutenowy 1 litr The Bridge
Kasza jęczmienna powstaje z obłuszczonego i wypolerowanego ziarna jęczmienia. Stanowi doskonały dodatek do dań mięsnych i wegetariańskich. Polecany także do zup, zapiekanek, do nadziewania gołąbków czy gulaszy.
Płatki jaglane powstają poprzez zgniecenie ziaren prosa. Cechują się chrupką strukturą. Idealnie nadają się do spożywania z mlekiem, w postaci jaglanki, z jogurtem czy z ulubionymi owocami.