Czekolada Ciemna z Piernikiem 100g BESKID
Czekolada ciemna z pierniczkami
Indeks: 9978
Czekolada ciemna produkowana przez Beskid Chocolate z mieszanki wysokiej jakości ziaren kakaowca (70%) i cukru trzcinowego z dodatkiem lecytyny sojowej.
Ciemna pełna w smaku czekolada z dodatkiem moreli liofilizowanych stanowi wspaniałą przekąskę.
Idealne uzupełnienie popołudniowej kawy. Piękne opakowanie oddaje wyjątkowe wnętrze. Doskonała jako elegancki upominek na ważne okazje.
Nasze czekolady charakteryzują się dbałością o każdy szczegół. Ręcznie wylewane i ozdabiane tabliczki czekolady stanowią atrakcyjny i zdrowy prezent sam w sobie
Czekolada ciemna produkowana przez Beskid Chocolate z mieszanki wysokiej jakości ziaren kakaowca (70%) i cukru trzcinowego z dodatkiem lecytyny sojowej.
Czekolada ciemna z pierniczkami
Ręcznie wykonana gorzka czekolada, z dodatkiem chili oraz maliny liofilizowanej. Połączenie pikantnego chili oraz maliny rozbudza zmysły smaku.
Rzemieślnicza gorzka czekolada od zaprzyjaźnionego Beskid Chocolate w towarzystwie polskiego orzecha laskowego Tree Nuts.
Ciemna intensywna gorzka czekolada ma dziękczynne działanie dla organizmu. Oddziałuje znacząco na poprawę nastroju. Orzechy pekan delikatnie prażone nadają czekoladzie wyrazu. Proste ale wykwintne połączenie. Sprawi przyjemność podczas przerwy w pracy, lub jako popołudniowa przekąska.
Czekolada ciemna produkowana przez Beskid Chocolate z mieszanki wysokiej jakości ziaren kakaowca (70%) i cukru trzcinowego z dodatkiem lecytyny sojowej ozdobiona jest liofilizowanymi wiśniami oraz pistacjami.
Mąka z płaskurki typ 650 jest wytwarzana z ziarna płaskurki pozyskanego z lokalnych gospodarstw rolnych. Jest to starszy rodzaj zboża niż orkisz. Mąka z płaskurki była bardzo popularna w czasach Cesarstwa Rzymskiego.
Napój roślinny ryżowy fortyfikowany wapniem bezglutenowy 1 litr The Bridge
Imbir, kojarzony głównie jako dodatek do rozgrzewającej herbaty, to roślina przyprawowa, jadalna i kosmetyczna.
Czarnuszka to aromatyczna przyprawa do pieczywa. Można ją dodawać do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności a także do dań mięsnych i warzywnych by nadać im wyrazistości
Mieszanka płatków zbożowych z siemieniem lnianym, jabłkiem, rokitnikiem i cynamonem.
Herbatka ziołowa Dla Studentów - suplement diety.
Żeń-szeń to prawdziwe prastare zioło uznane i stosowane w medycynie Wschodu od ponad 5000 lat. Nauka potwierdziła jego niektóre właściwości uzdrawiające.
Owoc żurawiny stosuje się jako środek orzeźwiający i zwiększający odporność. Ma dużą wartość odżywczą i leczniczą. Bogaty w witaminy C i A.
Better Than Rice Makaron Konjac w Kształcie Ryżu 85g
Bezgluten, wegan,
Burak ćwikłowy ma działanie odkwaszające, a zawarta w nim betanina działa regenerująco na komórki wątroby.
Świeże owoce suszymy gorącym powietrzem w temperaturze poniżej 70°C, aby maksymalnie zachować wartości odżywcze.Naturalny błonnik warzywno - owocowy, powstał ze sproszkowanego suszonego buraka ćwikłowego oraz owoców jabłka i agrestu, zachowując bogactwo składników mineralnych i błonnika pokarmowego.
Dżemik z żurawiny słodzony cukrem trzcinowym, bez dodatku wody. Sporządzono ze 100g żurawiny i 18g cukru na 100g produktu. Pasteryzowany.
Soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych, znano ją już cztery tysiące lat temu. Ta roślina strączkowa powraca do łask ze względu na wartości smakowe i odżywcze. Nasiona soczewicy są okrągłe, spłaszczone, barwy zielonej przechodzącej w brunatną. Soczewicę można stosować do zup, sałatek i innych dań warzywnych.
Czarnuszka to aromatyczna przyprawa do pieczywa. Można ją dodawać do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności a także do dań mięsnych i warzywnych by nadać im wyrazistości.
Ciasteczka bez mąki, na bazie płatków zbożowych. Bogate w witaminy, minerały oraz błonnik. Naturalne, bez konserwantów i emulgatorów. Smaczne, zdrowe i pożywne.
Tapioka jest bardzo lekkostrawna, dzięki czemu nie powoduje problemów żołądkowych. Budyń świetnie sprawdzi się jako przekąska lub słodkie śniadanie.
Płatki gryczane jasne powstają ze zgniecionych ziaren gryki jasnej. Gryka jest bardzo wartościowa pod względem odżywczym i dietetycznym, dlatego jest podstawą dla wielu produktów.