Sposób przygotowania:

1. Zawartość torebki wsyp do miski.

2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.

3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 50 min. do wyrośnięcia.

4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciast w dłoniach.

5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową.

6. Wsadź do piekarnika.

7. Nastaw 210°C i piecz przez 45 min.

8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.

Opakowanie: 400g

Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

5902837810584
15 Przedmioty

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do porównywarki