Kwas hialuronowy 100mg 500ml SWEDISH...
    Kwas hialuronowy 100mg 500ml SWEDISH...

    Kwas hialuronowy 100mg 500ml SWEDISH NUTRA

    7301238271990
    Ostatnie sztuki w magazynie
    75,00 zł
    Brutto

    Kwas hialuronowy 7000DA - suplement diety

    Niskocząsteczkowy kwas hialuronowy

    Produkt zawiera kwas hialuronowy, który dzięki niskiej masie cząsteczkowej lepiej przenika w głąb skóry i skuteczniej ją nawilża, a także dodatkowo witaminę C oraz krzem.

     

    Właściwości:

    -kwas hialuronowy nawilża skórę oraz nadaje jej sprężystości i elastyczności, wspomaga zdrowie stawów,

    -witamina C pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania skóry, pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.


    Skład:

    Woda wielokrotnie filtrowana, kwas hialuronowy, substancje konserwujące (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), kwas askorbinowy, naturalny barwnik (kurkuma), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), ditlenek krzemu, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe), naturalny aromat cytrynowy.


    Składniki w porcji 15 ml / RWS*:

    Witamina C (Kwas L-Askorbinowy) 80 mg 100%

    Kwas hialuronowy 100 mg -

    Krzem z ditlenku krzemu 15 mg -

    *-referencyjna wartość spożycia


    Sposób użycia:

    Odmierz dawkę równą 15 ml, wymieszaj z wodą, wypij. Wstrząśnij przed użyciem.


    Ważne:

    Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut prawidłowo zróżnicowanej diety.

    Produkt wegański, wolny od GMO. Nie zawiera glutenu, soi, jaj, orzechów i laktozy. 

    Wyprodukowano bez użycia sztucznych substancji zapachowych oraz barwiących.


    Sposób przechowywania:

    Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 2 miesięcy od otwarcia. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. 


    Importer/dystrybutor:

    Kocham Życie by Jolanta Maćkowiak, ul. Hubala 25B, 45-266 Opole

    2 Przedmioty

    Zobacz także

    12 innych produktów w tej samej kategorii: