Soczewica w sosie pomidorowym BIO 400g ORGANIC...
Soczewica BIO w sosie pomidorowym
Wyprodukowano we Włoszech
Indeks: 5901549936889
Ekologiczne ziarno soi pochodzi z kontrolowanych i certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Soja jest bogatym źródłem białka roślinnego, przez co osoby będące na diecie wegańskiej lub wegetariańskiej często wybierają właśnie ten produkt. Jedną z wielu korzyści tego produktu jest również obecność witamin z grupy B oraz składników mineralnych.
Zastosowanie: soja ekologiczna świetnie nadaje się do dań jednogarnkowych, warzywnych potraw oraz sałatek. Dodatkowo soja może znakomicie wzbogacić smak kotletów czy potraw mącznych.
Sposób przygotowania: soję należy namoczyć przez co najmniej 8 godzin. Następnie gotować w delikatnie posolonej wodzie przez około 60 minut w proporcji 1:2,5 (czyli jedna porcja soi na dwie i pół porcje wody).
Ekologiczne ziarno soi pochodzi z kontrolowanych i certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Soja jest bogatym źródłem białka roślinnego, przez co osoby będące na diecie wegańskiej lub wegetariańskiej często wybierają właśnie ten produkt. Jedną z wielu korzyści tego produktu jest również obecność witamin z grupy B oraz składników mineralnych.
Soczewica BIO w sosie pomidorowym
Wyprodukowano we Włoszech
Ciecierzyca zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Potrawy z ciecierzycy wzmacniają odporność organizmu, a także poprawiają stan włosów i świetnie działają na skórę. Doskonała do zup, past do chleba oraz na arabski hummus.
Ciecierzyca zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Potrawy z ciecierzycy wzmacniają odporność organizmu, a także poprawiają stan włosów i świetnie działają na skórę. Doskonała do zup, past do chleba oraz na arabski hummus.
Fasolka czarna po ugotowaniu ma lekko słodki smak. Stanowi istotny składnik w daniach kuchni meksykańskiej. Idealnie komponuje się w daniach jednogarnkowych, zupach, sałatkach.
Ciecierzyca jest szczególnie popularna wśród wegan i wegetarian. Za sprawą dużej ilości białka, wielkiej ilości cennych składników odżywczych oraz dobrego smaku może być zamiennikiem tradycyjnego mięsa. Ciecierzyca charakteryzuje się niskim indeksem glikemicznym, więc bez problemu może być stosowana w diecie osób z cukrzycą.
Pasta z ciecierzycy z daktylami
Produkt wegański, bezglutenowy.
Ciecierzyca zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Potrawy z ciecierzycy wzmacniają odporność organizmu, a także poprawiają stan włosów i świetnie działają na skórę. Doskonała do zup, past do chleba oraz na arabski hummus.
Ekologiczny makaron orkiszowy SPAGHETTI
Soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych, znano ją już cztery tysiące lat temu. Ta roślina strączkowa powraca do łask ze względu na wartości smakowe i odżywcze. Nasiona soczewicy są okrągłe, spłaszczone, barwy zielonej przechodzącej w brunatną. Soczewicę można stosować do zup, sałatek i innych dań warzywnych.
Fasolka czarna po ugotowaniu ma lekko słodki smak. Stanowi istotny składnik w daniach kuchni meksykańskiej. Idealnie komponuje się w daniach jednogarnkowych, zupach, sałatkach.
Soczewica czarna ze względu na swój oryginalny wygląd często kojarzona jest z czarnym kawiorem. Stanowi doskonałe urozmaicenie diety. Podobnie jak inne rodzaje soczewic, najlepiej komponuje się z zupami, sałatkami oraz daniami z warzyw.
Groch żółty to doskonały dodatek do zup, potraw jednogarnkowych, past, bezmięsnych pasztetów i kotletów oraz jako nadzienie do pierogów.
Fasola czarna konserwowa BIO
Wyprodukowano we Włoszech
Soczewica czerwona jest to obłuszczona soczewica brązowa. Brak zewnętrznej łupinki sprawia, że jest ona lekkostrawna. Szybko się gotuje i nie wymaga wcześniejszego namaczania. Idealna do zup, sałatek, dań warzywnych i mięsnych.
Fasola biała konserwowa "Jaś" BIO
Wyprodukowano we Włoszech
Soczewica zielona jest pożywna i sycąca może więc stanowić doskonałe urozmaicenie codziennej diety. Po ugotowaniu można dodawać ja do sałatek, zup, dań mięsnych.