Czekolada ciemna MADAGASKAR 100% BIO...
    Czekolada ciemna MADAGASKAR 100% BIO...

    Czekolada ciemna MADAGASKAR 100% BIO 60g BESKID

    5903137557605
    Obecnie brak na stanie
    18,90 zł
    Brutto

    Czekolada Madagaskar Ambanja Superior BIO 100% ciemna. Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z Madagaskaru region Ambanja. Konszowana min. 48 godzin.

     

    Rodzaj czekolady: ciemna > 90%

    Typ ziarna: Madagaskar

    Procent kakao: 100%

    Długość konszowania: 72 h


    Skład:

    Ziarno kakaowca (Madagaskar Ambanja Superior BIO) 100%.

    Ziarna kakaowca użyte do produkcji tej tabliczki posiadają certyfikat ekologiczny BIO.


    Wartości odżywcze w 100g / Nutritional values per 100g:

    Wartość energetyczna / Energy 585 kcal / 2448 kJ

    Tłuszcz / Fat 56 g

    w tym kwasy tłuszczowe nasycone / of saturated fat 33 g

    Węglowodany / Carbohydrate 13 g

    w tym cukry / of that sugar 2 g

    Białka / Proteins 13 g

    Sól / Salt 0.01 g

    12 innych produktów w tej samej kategorii: