Twój koszyk
Nie ma więcej pozycji w koszyku 2,01 zł
Czekolada Madagaskar Ambanja Superior BIO 100% ciemna. Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z Madagaskaru region Ambanja. Konszowana min. 48 godzin.
Rodzaj czekolady: ciemna > 90%
Typ ziarna: Madagaskar
Procent kakao: 100%
Długość konszowania: 72 h
Ziarno kakaowca (Madagaskar Ambanja Superior BIO) 100%.
Ziarna kakaowca użyte do produkcji tej tabliczki posiadają certyfikat ekologiczny BIO.
Wartość energetyczna / Energy 585 kcal / 2448 kJ
Tłuszcz / Fat 56 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone / of saturated fat 33 g
Węglowodany / Carbohydrate 13 g
w tym cukry / of that sugar 2 g
Białka / Proteins 13 g
Sól / Salt 0.01 g