Czekolada ciemna ESPRESSO BIO 60g BESKID
    Czekolada ciemna ESPRESSO BIO 60g BESKID

    Czekolada ciemna ESPRESSO BIO 60g BESKID

    Obecnie brak na stanie
    17,20 zł
    Brutto

    Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości aromatycznych odmian ziaren kakaowca pochodzących z PERU z dodatkiem kawy z tegoż samego regionu. Konszowana i rafinowana  min. 48 godzin.

    Ceny w sklepie internetowym i sklepach stacjonarnych mogą się różnić.
    Logo Tpay
     

    Czekolada ciemna z kawą Espresso 75/12

    Ziarna kakaowca z Peru region Satipo, posiadają certyfikat ekologiczny. Kakao z wyczuwalnymi nutami czerwonych owoców.

    Kawa pochodząca z Peru uprawiana w Andach na górskich zboczach na wysokości powyżej 1200m n.p.m. Delikatny smak z niską kwasowością


    Rodzaj czekolady:
    ciemna < 90%

    Typ ziarna: Peru

    Procent kakao: 75%

    Długość konszowania: 72 h


    Skład:

    Ziarno kakaowca (Peru Satipo BIO) min. 75%, cukier trzcinowy nierafinowany, kawa Peru SHG (12%)


    Wartości odżywcze w 100g / Nutritional values per 100g:

    Wartość energetyczna / Energy 533 kcal / 2230 kJ

    Tłuszcz / Fat 39 g

    w tym kwasy tłuszczowe nasycone / of saturated fat 23 g

    Węglowodany / Carbohydrate 30 g

    w tym cukry / of that sugar 22 g

    Białka / Proteins 8 g

    Sól / Salt 1.3 g

    5903137557681

    6 innych produktów w tej samej kategorii: