INCI: Origanum vulgare Leaf Oil

Pochodzenie surowca: Ze względu na szerokie występowanie nie zostało określone dokładne pochodzenie rośliny.

Działanie: przeciwbakteryjne, przeciwpleśniowe, przeciwkaszlowe, tonizujące

Zapach: ostry, ziołowy

Zalecana aplikacja: do masażu, do kąpieli, do inhalacji, w dyfuzorze, w kompresach

Przeciwwskazania: Nie powinien być jednak stosowany przez kobiety w ciąży, w trakcie karmienia piersią i dzieci do 6 roku życia. Niezalecany dla osób cierpiących na problemy z krzepliwością krwi.

Zalecane stężenie: 1.1%

Pasuje do niego olejek: bergamotowy, cyprysowy, lawendowy, z drzewa herbacianego, z mięty pieprzowej

5907678402240
19 Przedmioty

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to compare.