To tradycyjna, indyjska mieszanka, która pobudza procesy detoksykacyjne, reguluje pracę jelit i odżywia mikroflorę jelitową.
Triphala oznacza „trzy owoce”. To najpopularniejsza kompozycja medycyny Ayurwedyjskiej, która zawiera sproszkowane suszone 3 rodzaje owoców – Behada (Bibhitaki), Harada (Haritaki) i Amla (Amalaki) pochodzące z Indii.
Skład: 1 kapsułka zawiera 500mg ekstraktu z triphali (amla, bhibitaki, haritaki) standaryzowanego na 40% tanin, kapsułka celulozowa
Sposób użycia: 1 kapsułka 2 razy dziennie między posiłkami lub w trakcie posiłku, jeżeli odczujesz problemy żołądkowo-jelitowe.
Nie stosować u dzieci do 12 lat, kobiet w ciąży i karmiących piersią.
Kraj pochodzenia: Indie
Zastosowanie: prawidłowa odporność, zdrowe serce, sprawne krążenie, trawienie, antyoksydanty, oczyszczanie organizmu