Twój koszyk
Nie ma więcej pozycji w koszyku 12,00 zł
Makarony NIRO BIO wytwarzane są ze świeżo mielonej mąki, dzięki czemu zachowują cenne dla organizmu człowieka witaminy i składniki mineralne.
Składniki: mąka kukurydziana, mąka teff 31%
Sposób przygotowania: gotuj przez ok. 10 min. w dużej ilości wrzącej, osolonej wody. Odcedź i skrop oliwą.
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu:
wartość energetyczna: 1518 kJ / 358 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 6,1 g
Sól:0,01 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Wyprodukowano w UE dla: Simpatiko s.c.