Twój koszyk
Nie ma więcej pozycji w koszyku 8,97 zł
Quinoa czerwona (komosa) z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup, sosów, dodatek do warzyw, deserów.
Quinoa (komosa) doskonale zastępuje w daniach dodatki takie jak kasze czy makarony. Sprawdza się jako składnik zup i dań jednogarnkowych, deserów, wypieków. Ziarno należy przepłukać, zalać gorącą wodą i gotować przez około 25 min, posolić.
Quinoa biała*, quinoa czerwona*, quinoa czarna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość energetyczna: 1489kJ/353kcal
tłuszcz: 6,1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7g
węglowodany: 57g
w tym cukry: 1,3g
białko: 14,0g
sól: 0,0g
Zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
BATOM.PL Józef Leśniak, ul. Fieldorfa- Nila 17, 31-209 Kraków
Zobacz także