Chewsy Guma do Żucia Cynamon 10szt. 15g PIĘĆ...
GUMA DO ŻUCIA O SMAKU CYNAMONOWYM Z KSYLITOLEM
Indeks: 5060583260029
GUMA DO ŻUCIA O SMAKU CYTRYNOWYM Z KSYLITOLEM Naturalna
Masa netto: 15 g (10 sztuk)
Właściwości: naturalna guma do żucia o smaku cytrynowym z ksylitolem Chewsy.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Uwaga: nadmierne spożywanie może mieć efekt przeczyszczający.
Masa netto: 15 g (10 sztuk)
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
GUMA DO ŻUCIA O SMAKU CYTRYNOWYM Z KSYLITOLEM Naturalna
Masa netto: 15 g (10 sztuk)
GUMA DO ŻUCIA O SMAKU CYNAMONOWYM Z KSYLITOLEM
Guma Do Żucia o Smaku Mięty Pieprzowej Z Ksylitolem Bezglutenowa 15g Chewsy
Guma do żucia o smaku mięty pieprzowej z ksylitolem to produkt, który nie zawiera w składzie glutenu. Mogą go spożywać osoby chore na celiakię oraz wykluczające gluten ze swojej codziennej diety.
Naturalna guma do żucia o smaku miętowym z ksylitolem Chewsy.
Agar-agar to naturalna substancja żelująca pochodząca z krasnorostów. Rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80ºC (najlepiej dodać go około punktu wrzenia potrawy) a tężeje w 32ºC-39ºC. Nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej (nie wymaga trzymania w lodówce). Żelowanie zachodzi przy ochładzaniu płynu. Podgrzewanie i studzenie płynu można wielokrotnie powtarzać. Jest bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny. Doskonały do mięs, ryb, ciast i deserów.
Ashwagandha ma działanie antyoksydacyjne, neutralizuje krążące w organizmie wolne rodniki, chroni komórki przed niekorzystnymi wpływami. Działa odmładzająco, odżywia umysł i ciało, spowalnia procesy starzenia, zwiększa witalność, powoduje szybszą rekonwalescencje w przypadku dolegliwości fizycznych i psychicznych, poprawia brzmienie głosu, pozwala na lepsze funkcjonowanie w warunkach codziennego stresu.
Wydajny, łatwy w użyciu zakwas piekarski bio do wypieku chleba w domu.
Suszony rabarbar słodzony sokiem jabłkowym to smaczna i pożywna przekąska. Znakomity również jako dodatek do serów, deserów, ciast.
Twój ulubiony chleb zawsze świeży? Tak, jest to możliwe! Już od teraz możesz delektować się zdrowym i pysznym, pełnowartościowym i świeżym chlebem każdego dnia.
Trawa jęczmienna (zielone mleko) znakomicie oczyszcza organizm. To bogate źródło błonnika i białka.
Jęczmień to jedna z najstarszych roślin uprawnych pochodząca z Bliskiego Wschodu. Może być spożywane w postaci płatków: jako dodatek do jogurtu czy mleka. Uzyskana ze zmielonego ziarna mąka stanowi doskonały, wzbogacający dodatek przy wypieku pieczywa.
Kiełki są witaminową bombą. Podczas kiełkowania zmagazynowane w nasionku składniki zamieniane są na łatwo przyswajalne przez organizm substancje - witaminy i minerały, białka, enzymy i nienasycone kwasy tłuszczowe. Kiełki to kopalnia cennych składników odżywczych a przy tym prawie nie mają kalorii. Można dodawać je do sałatek, zup, twarożku, posypywać nimi kanapki.
Makaron konjac tagliatelle bezglutenowy bio
Nasiona lnu można używać w całości dodając np. do wypieków lub mielić przed spożyciem.
Karob jest wytwarzany z jadalnych nasion pochodzących ze strąków drzewa chlebowca świętojańskiego. Uważany jest za zdrowy zamiennik czekolady czy kakao. Jest naturalnie słodki, nie zawiera kofeiny, posiada małą ilość tłuszczu. Można go stosować do wypieków - podobnie jak kakao nadaje im ciemną barwę.
Bio chleb z sezamem
Kiełki są zwane pokarmem życia, bo zawierają skoncentrowane ilości witamin, związków mineralnych, białka, enzymów i innych cennych substancji.
Ekologiczna bagietka rustykalna bez glutenu.
Pasta kokosowa może być wykorzystywana do przyrządzania deserów i deserów a po rozpuszczeniu w gorącej wodzie uzyskuje się mleczko kokosowe.
Ziarno Teff - miłka abisyńska.
Teff (Eragrostis tef) jest jednym z najstarszych zbóż pochodzenia afrykańskiego. Ziarno zawiera dużo metioniny, wapnia, żelaza, kwasu foliowego i antyoksydantów. Zarówno ziarno, jak i mąka są również zasobne w błonnik pokarmowy. Teff uchodzi za szczególnie zdrowe zboże, stanowiące wartościowe uzupełnienie diety bezglutenowej.