Ziarna kakao, surowe, przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania składników odżywczych. Charakteryzują się wytrawnym smakiem i stanowią bazę dla czekolad i wyrobów czekoladowych jak również dodatek do musli, ciast, deserów.
Ziarna kakao, surowe, przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania składników odżywczych. Charakteryzują się wytrawnym smakiem i stanowią bazę dla czekolad i wyrobów czekoladowych jak również dodatek do musli, ciast, deserów.
Ziarna kakao, surowe, przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania składników odżywczych. Charakteryzują się wytrawnym smakiem i stanowią bazę dla czekolad i wyrobów czekoladowych jak również dodatek do musli, ciast, deserów
Kakao w proszku otrzymywane z ziaren kakaowca, o obniżonej zawartości tłuszczu. Posiada mocny, wytrawny smak. Doskonałe do wypieków, czekolad i wyrobów czekoladowych jak również dodatek do musli, ciast, deserów