Aktywne filtry

Olej z czarnuszki kosmetyczny z witaminą E 50ml...

Cena 10,90 zł
Availability: 2 In Stock

Tłoczony na zimno, wzbogacony ekstraktem zawierającym naturalną, uniwersalną w działaniu witaminę E.

Wyjątkowo przyjazny skórze: prawdziwy eliksir młodości.

Dzięki działaniu antyoksydacyjnemu nawilża i uelastycznia skórę, sprawiając, że staje się sprężysta i jędrna jak cera osób w bardzo młodym wieku. Skutecznie opóźnia procesy starzenia, pozwalając skórze zachować młodzieńczy blask i aksamitną, oczarowującą w dotyku gładką fakturę. Wytwarzany jest z czarnuszki siewnej, czyli czarnego kminu.

Zawiera obfitość fitosteroli, tymochinonu oraz NNKT (niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, nie syntetyzowanych w organizmie, które wymagają suplementacji kosmetycznej i dietetycznej).

Olej Tamanu 30 ml NAT-ULA

Cena 21,90 zł
Availability: 1 In Stock

Olej Tamanu tłoczony na zimno, rewelacyjny olej używany w kosmetyce i medycynie, do codziennego stosowania należy go rozcieńczać.

Olej Tamanu pomaga w regeneracji skóry, bardzo dobrze sprawdza się do redukcji świeżych blizn, rozstępów czy wyprysków.

W formie nierozcieńczonej można go stosować tylko punktowo, na wypryski, przebarwienia.

Do masażu czy pielęgnacji większej powierzchni ciała olejek należy rozcieńczać. Świetnym nośnikiem dla olejku tamanu może być olejek migdałowy, olejek marchwiowy czy jojoba

Olej z Pestek Malin 50ml NAT-ULA

Cena 23,90 zł
Availability: 4 In Stock

Stuprocentowy olej z pestek malin cechuje wyjątkowa obfitość korzystnie wpływających na zdrowie nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3 i Omega-6, wzbogaconych kompleksem witamin E oraz A.

Zwiększa jędrność skóry, wygładza drobne zmarszczki i natłuszcza.

Olej z pestek malin Bioleev znakomicie komponuje się z kwasem hialuronowym (jako dwufazowy nawilżacz). 

Polecany do cery: suchej, mieszanej, trądzikowej oraz dojrzałej, z przebarwieniami. Polecany do włosów: wysokoporowatych

BIOLIT Olejek Rokitnikowy 100ml

Cena 29,00 zł
Availability: 12 In Stock

Składniki aktywne: Olej rokitnikowy (Hippophae rhamnoides Oil, Seabuckthorn Berry Oil) pozyskuje się z owoców „ananasa syberyjskiego”, czyli rokitnika zwyczajnego.

Jest to ciemnopomarańczowy olej o charakterystycznym zapachu i smaku – prawdziwe bogactwo witamin i mikroelementów.

Wśród aktywnych biologicznie składników znajdują się flawonoidy (kwercetyna i rutyna), karotenoidy (beta-karoten) w ilości 189 mg/100 g, kwas foliowy, witaminy A, C, E, K, prowitamina D, garbniki, sole żelaza, boru, manganu, kwasy owocowe i tłuszczowe. Sposób użycia: Stosuj 3 razy dziennie po 1 łyżeczce do herbaty podczas jedzenia, stosować przez 3-4 tygodnie- powtarzać 2-3 razy w roku.

Skład (INCI) : Hippophae rhamnoides Fruit Oil Objętość: 100 ml

Kraj pochodzenia Rosja

DYSTRYBUTOR: BIOMIKA SP. Z O.O.

Olej z Dzikiej Róży 50ml NAT-ULA

Cena 21,90 zł
Availability: 1 In Stock

Słynący z łagodzącej mocy, tłoczony na zimno olej z dzikiej róży doskonale sprawdza się w pielęgnacji różengo typu cery. Troskliwie wspiera cerę suchą, dojrzałą, zmęczoną oraz naczynkową. Uważa się go za jeden z najcenniejszych olejów kosmetycznych. Jest polecany osobom nadwrażliwym na inne popularne kosmetyki. 

Olej z dzikiej róży jest popularnym składnikiem olejków na rozstępy.

Olej z Kiełków Pszenicy 50ml Natural Secrets

Cena 20,49 zł
Availability: 2 In Stock

Olej jest bogaty w witaminy, lecytyny, enzymy, fitosterole, karoteny i składniki mineralne. Wysoka zawartość witaminy E sprawia, że jest bardziej odporny na jełczenie i utlenianie, niż inne oleje.

Szczególnie polecany do cery suchej i dojrzałej, a także do cery mieszanej. Używany jest również do suchych i łamliwych włosów. Działa ujędrniająco i opóźnia procesy starzenia się skóry

Zużyć do: 01/2021

Olejek z Drzewa Herbacianego 30ml NAT-ULA...

Cena 18,90 zł
Availability: 3 In Stock

Eteryczny olej z drzewa herbacianego, o rozpoznawalnym, intensywnym aromacie, polecany jest do pielęgnacji cery tłustej, skłonnej do zanieczyszczeń, charakteryzującej się rozszerzonymi porami skóry oraz występującym na niej trądzikiem. Właśnie przy wypryskach i zmianach trądzikowych stosowany jest bezpośrednio (wyłącznie punktowo) na miejsca dotknięte zmianami

Product added to compare.