Czarnuszka BIO 150g BATOM
Czarnuszka to aromatyczna przyprawa do pieczywa. Można ją dodawać do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności a także do dań mięsnych i warzywnych by nadać im wyrazistości
Jest 29 produktów.
Czarnuszka to aromatyczna przyprawa do pieczywa. Można ją dodawać do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności a także do dań mięsnych i warzywnych by nadać im wyrazistości
Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania: 1 do 2 kapsułek w trakcie posiłku. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią.
Działanie czarnuszki: reguluje poziom glukozy we krwi
Cynk ALT to doskonała mieszanka alg, lucerny siewnej, tymianku i cynku. Zawarty w produkcie cynk pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i pomaga zachować zdrowe paznokcie, włosy i skórę. Ponadto cynk pomaga w utrzymaniu prawidłowej równowagi kwasowo-zasadowej, w zachowaniu odpowiedniego metabolizmu mikroskładników odżywczych oraz prawidłowej płodności i funkcji rozrodczych. Należy również podkreślić, że cynk pomaga w utrzymaniu prawidłowego widzenia
Siarka jest niezbędnym minerałem do prawidłowego funkcjonowania kości, mięśni oraz dobrego wyglądu skóry
Loclo to doskonałe źródło błonnika pokarmowego. Jedna porcja produktu (9,5 g) dostarcza go aż 3,8 g. Loclo zawiera rozpuszczalne oraz nierozpuszczalne włókna błonnika. Błonnik zawarty w produkcie pochodzi z jabłek i otrąb owsianych. Ponadto w składzie produktu znajdziemy m.in. cynamon, kurkumę, rozmaryn.
Czarnuszka to aromatyczna przyprawa do pieczywa. Można ją dodawać do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności a także do dań mięsnych i warzywnych by nadać im wyrazistości
Głównym składnikiem produktu jest chlorofilina sodowo-miedziowa pozyskiwana z lucerny siewnej oraz morwy. Struktura chemiczna chlorofiliny jest bardzo podobna do cząsteczki hemoglobiny, a podstawowa różnica to cetrum cząsteczki. W hemoglobinie to żelazo, natomiast w chlorofilinie miedź. Orzeźwiający miętowy smak chlorofil zawdzięcza dodatkowi olejku miętowego.
Czarnuszka to aromatyczna przyprawa do pieczywa. Można ją dodawać do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności a także do dań mięsnych i warzywnych by nadać im wyrazistości.
Mydełko Naturalne w płynie z Nanosrebrem oraz aktywnymi substancjami leczniczymi na alergie i inne problemy skórne, 500 ml VinSvin
Ocet jabłkowy cydrowy z firmy pięć przemian wytwarzany jest na bazie jabłek, które pochodzą wyłącznie z upraw ekologicznych podlegających ścisłej kontroli
Suplement diety.
Herbatka ziołowo - owocowa na alergię wpływa korzystnie na zdrowie skóry i ożywienie ciała