23,00 zł
Wyjątkowy olejek eukaliptusowy otrzymywany z liści Eukaliptusa australijskiego (Eucalyptus radiata).
27,60 zł
Naturalny olejek z bergamotki (Citrus Bergamia Peel).
7,17 zł
Olejek lawendowy to produkt otrzymywany ze świeżych kwiatów lawendy wąskolistnej. Ma właściwości antyseptyczne, dezynfekujące, przeciwzapalne, uspokajające i wyciszające. Polecana jest jako środek przyspieszający proces gojenia się ran, ukąszeń owadów i oparzeń. Olejek łagodzi świąd oraz ból. Rozszerza naczynia krwionośne i redukuje cellulit. Wspomaga...
8,16 zł
Olejek eukaliptusowy jest produktem otrzymywanym na drodze destylacji parą wodną gałązek oraz liści eukaliptusa. Wykazuje właściwości przeciwzakaźne, antyseptyczne, przeciwzapalne, tonizujące i grzybobójcze. Olejek eukaliptusowy wspomaga usuwanie cellulitu i łagodzi objawy napięcia przedmiesiączkowego. Na układ nerwowy działa uspokajająco. Stosowany w...
7,17 zł
Olejek bergamotowy to produkt otrzymywany z owoców drzewa bergamotowego. Jego zapach odświeża i rozjaśnia umysł, a także pobudza do pracy. Olejek jest doskonałym antyseptykiem. Działa tonizująco i dezodoryzująco. Znajduje zastosowanie w terapii różnych infekcji. Wyraźnie ogranicza aktywność między innymi wirusa opryszczki. Ma także właściwości łagodzące...
22,39 zł
Olejek eukaliptusowy jest produktem otrzymywanym na drodze destylacji parą wodną gałązek oraz liści eukaliptusa. Wykazuje właściwości przeciwzakaźne, antyseptyczne, przeciwzapalne, tonizujące i grzybobójcze. Wspomaga usuwanie cellulitu i łagodzi objawy napięcia przedmiesiączkowego. Na układ nerwowy działa uspokajająco. Stosowany w terapii infekcji górnych...
21,27 zł
Olejek lawendowy to produkt otrzymywany ze świeżych kwiatów lawendy wąskolistnej. Ma właściwości antyseptyczne, dezynfekujące, przeciwzapalne, uspokajające i wyciszające. Polecana jest jako środek przyspieszający proces gojenia się ran, ukąszeń owadów i oparzeń. Łagodzi świąd oraz ból. Rozszerza naczynia krwionośne i redukuje cellulit. Wspomaga leczenie...
11,19 zł
Olejek z kopru włoskiego uzyskuje się z nasion rośliny Foeniculum vulgare, znanej pod nazwą fenkuł lub koper włoski, która zaliczana jest do rodziny selerowatych (Apiaceae). Do produkcji wykorzystuje się dwie odmiany - gorzką (Foeniculi amari fructus) i słodką (Foeniculi dulcis fructus). Chociaż podobne, różnią się nieco składem. Zapach przypomina...